Поширани яйца със зелен фасул и ечемик
Здравословна закуска със зърнени храни Bonduelle
Достъпни
2 човек/души
40 мин
Съставки
за 2 човек/души
400 г Зърнени храни със зелен фасул и ечемик Bonduelle
2 яйца
100 г козе сирене
10 г чери домати
100 г рукола
20 г кедрови ядки
30 мл оцет
1 с.л. мазнина
сол
пипер
2 яйца
100 г козе сирене
10 г чери домати
100 г рукола
20 г кедрови ядки
30 мл оцет
1 с.л. мазнина
сол
пипер
Съставки за 2човек/души
400 г Зърнени храни със зелен фасул и ечемик Bonduelle
2 яйца
100 г козе сирене
10 г чери домати
100 г рукола
20 г кедрови ядки
30 мл оцет
1 с.л. мазнина
сол
пипер
2 яйца
100 г козе сирене
10 г чери домати
100 г рукола
20 г кедрови ядки
30 мл оцет
1 с.л. мазнина
сол
пипер
- Стъпка 1Нарежете чери доматите на половинки.
- Стъпка 2Пригответе според указанията микса Зърнени храни със зелен фасул и ечемик
- Стъпка 3Сварете 1Л вода заедно с 30мл оцет. Добавете яйцата и ги поширайте.
- Стъпка 4Изсипете в купа вече приготвения микс Зърнени храни със зелен фасул и ечемик, добавете доматите и листата рукола. Поръсете с кедровите ядки.
- Стъпка 5Завършете като добавите яйцето и парченца козе сирене.
Открийте също...