Печен боб с домати, маслини и сирене
Лесни
4 човек/души
40 мин
Съставки
за 4 човек/души
1 с.л. зехтин
1 глава ситно нарязан червен лук
3 скилидки нарязан на филийки чесън
1 консерва (400 г) цели домати
1 ч.л. сушен риган
1 ч.л. пушен пипер
2 консерви канелини бял боб Bondulelle
10-15 маслини без костилка
70 г натрошено сирене
пресен риган
1 глава ситно нарязан червен лук
3 скилидки нарязан на филийки чесън
1 консерва (400 г) цели домати
1 ч.л. сушен риган
1 ч.л. пушен пипер
2 консерви канелини бял боб Bondulelle
10-15 маслини без костилка
70 г натрошено сирене
пресен риган
Съставки за 4човек/души
1 с.л. зехтин
1 глава ситно нарязан червен лук
3 скилидки нарязан на филийки чесън
1 консерва (400 г) цели домати
1 ч.л. сушен риган
1 ч.л. пушен пипер
2 консерви канелини бял боб Bondulelle
10-15 маслини без костилка
70 г натрошено сирене
пресен риган
1 глава ситно нарязан червен лук
3 скилидки нарязан на филийки чесън
1 консерва (400 г) цели домати
1 ч.л. сушен риган
1 ч.л. пушен пипер
2 консерви канелини бял боб Bondulelle
10-15 маслини без костилка
70 г натрошено сирене
пресен риган
- Стъпка 1В тиган загрейте зехтина, сложете лука, посолете и гответе 3-4 минути. Сложете чесъна, разбъркайте и гответе още минута.
- Стъпка 2Изсипете сместа в съд за печене добавете доматите и подправките, сол и черен пипер и смесете.
- Стъпка 3Прибавете отцедения бод и маслините и разбъркайте внимателно. Поръсете с натрошеното сирене, полейте с малко зехтин и печете 25-30 минути в загрята до 200 градуса фурна.
- Стъпка 4Поднесете с малко пресен риган.
Изненадайте себе си
Лесна
Средна
Трудна
< 15 Мин
15 - 45 Мин
45 m и +
Салата с пиле, царевица и червен боб
Вкусна лятна салата
Ориз с червен боб в сос
Бързо ястие с басмати ориз и червен боб в доматен сос, умерено пикантно!
Печени картофи с крем от авокадо и червен фасул
Посрещнете своите гости с едно чудесно, лесноза приготвяне и здравословно ястие
Открийте също...