Октопод със средиземноморски зеленчуци
Средиземноморската кухня вече е по-близо до вас с готовото ястие Bonduelle средиземноморски микс.
Лесни
2 човек/души
20 мин
Съставки
за 2 човек/души
Mediterranean vegetable mix Bonduelle 400 g
400 г пипала от октопод
1/2 червен лук
1 скилидка чесън
лимонов сок
сладък червен пипер
розмарин
магданоз
зехтин
сол
черен пипер
400 г пипала от октопод
1/2 червен лук
1 скилидка чесън
лимонов сок
сладък червен пипер
розмарин
магданоз
зехтин
сол
черен пипер
Съставки за 2човек/души
Mediterranean vegetable mix Bonduelle 400 g
400 г пипала от октопод
1/2 червен лук
1 скилидка чесън
лимонов сок
сладък червен пипер
розмарин
магданоз
зехтин
сол
черен пипер
400 г пипала от октопод
1/2 червен лук
1 скилидка чесън
лимонов сок
сладък червен пипер
розмарин
магданоз
зехтин
сол
черен пипер
- Стъпка 1В тиган със зехтин пригответе средиземноморския зеленчуков микс, подправяме го с червен пипер, сол, черен пипер и розмарин.
- Стъпка 2Нарежете лука, чесъна и няколко листа магданоз, след което изстискайте лимоновия сок върху тях . Добавете зехтин и разбъркайте всичко.
- Стъпка 3Сгответе пипалата на октопода в зехтин, с лимонов сок. Поставете зеленчуците, пипалата на октопода в чиния и добавете предварително приготвения дресинг.
Открийте също...