Pinterest

Октопод със средиземноморски зеленчуци

Средиземноморската кухня вече е по-близо до вас с готовото ястие Bonduelle средиземноморски микс.
Лесни
2 човек/души
20 мин
Съставки
за 2 човек/души
Mediterranean vegetable mix Bonduelle 400 g

400 г пипала от октопод

1/2 червен лук

1 скилидка чесън

лимонов сок

сладък червен пипер

розмарин

магданоз

зехтин

сол

черен пипер
Съставки за 2човек/души
Mediterranean vegetable mix Bonduelle 400 g

400 г пипала от октопод

1/2 червен лук

1 скилидка чесън

лимонов сок

сладък червен пипер

розмарин

магданоз

зехтин

сол

черен пипер
  1. Стъпка 1
    В тиган със зехтин пригответе средиземноморския зеленчуков микс, подправяме го с червен пипер, сол, черен пипер и розмарин.
  2. Стъпка 2
    Нарежете лука, чесъна и няколко листа магданоз, след което изстискайте лимоновия сок върху тях . Добавете зехтин и разбъркайте всичко.
  3. Стъпка 3
    Сгответе пипалата на октопода в зехтин, с лимонов сок. Поставете зеленчуците, пипалата на октопода в чиния и добавете предварително приготвения дресинг.