Брауни с цвекло
Уникална комбинация между шоколад и цвекло с деликатен вкус!
Достъпни
4 човек/души
40 мин
Съставки
за 4 човек/души
2 кена (800 г) Червено цвекло на кубчета Bonduelle
100 г разтопено масло
200 г разтопен черен шоколад
1 с.л. ванилова есенция
250 г захар
4 яйца
150 г брашно
50 г кокосови стърготини
1 пакетче сода
100 г разтопено масло
200 г разтопен черен шоколад
1 с.л. ванилова есенция
250 г захар
4 яйца
150 г брашно
50 г кокосови стърготини
1 пакетче сода
Съставки за 4човек/души
2 кена (800 г) Червено цвекло на кубчета Bonduelle
100 г разтопено масло
200 г разтопен черен шоколад
1 с.л. ванилова есенция
250 г захар
4 яйца
150 г брашно
50 г кокосови стърготини
1 пакетче сода
100 г разтопено масло
200 г разтопен черен шоколад
1 с.л. ванилова есенция
250 г захар
4 яйца
150 г брашно
50 г кокосови стърготини
1 пакетче сода
- Стъпка 1Подгрейте фурната на 180 градуса. Подгответе тавичка с приблизителни размери 20х30 см и с хартия за готвене на дъното.
- Стъпка 2Изцедете цвеклото добре от сока в кена и го сложете в блендер, като добавите разтопените масло и шоколад. Бъркайте, докато не постигнете еднородна смес. Отделно, в по-голяма купа, сложете яйцата и бъркайте с миксер поне около 2 мин. след това добавете сместа от блендера. Бъркайте внимателно с широки кръговидни движения, докато не получите отново еднородна смес. Изсипете сместа върху тавичката.
- Стъпка 3Сложете тавичката във фурната и печете около 40 минути или докато не видите, че сместа е изпечена равномерно.
- Стъпка 4Извадете от фурната и оставете да изстине напълно. След това нарежете на парчета. Поръсете с пудра захар или друга декорация по избор.
Открийте също...