Pinterest

Салата „Мексикана“

Екзотична салата за всеки вкус.
Лесни
4 човек/души
10 мин
Съставки
за 4 човек/души
1 консерва (340 г) Сладка царевица на зърна GOLD Bonduelle

2 печени червени чушки

8-12 парчета пикантен колбас

1 ч.л. зехтин

люта чушка

аспержи

половин салата айсберг

3-4 ч.л. лют сос

сирене
Съставки за 4човек/души
1 консерва (340 г) Сладка царевица на зърна GOLD Bonduelle

2 печени червени чушки

8-12 парчета пикантен колбас

1 ч.л. зехтин

люта чушка

аспержи

половин салата айсберг

3-4 ч.л. лют сос

сирене
  1. Стъпка 1
    Отворете консервата и отцедете излишната течност. Нарежете на парченца лютата чушка, печената червена чушка, аспержите и айсберга.
  2. Стъпка 2
    Смесете всичко в купа. Овкусете със сол и пипер по ваш избор. Добавете лютия сос и зехтина.
  3. Стъпка 3
    Разпределете в чинии и украсете с пикантния колбас и сирене.

Съвет за готвене, заглавие

Можете да добавите нарязано на дребни кубчета сварено яйце Можете да сервирате като студена лятна салата или като гарнитура към свинско месо