Салата „Мексикана“
Екзотична салата за всеки вкус.
Лесни
4 човек/души
10 мин
Съставки
за 4 човек/души
1 консерва (340 г) Сладка царевица на зърна GOLD Bonduelle
2 печени червени чушки
8-12 парчета пикантен колбас
1 ч.л. зехтин
люта чушка
аспержи
половин салата айсберг
3-4 ч.л. лют сос
сирене
2 печени червени чушки
8-12 парчета пикантен колбас
1 ч.л. зехтин
люта чушка
аспержи
половин салата айсберг
3-4 ч.л. лют сос
сирене
Съставки за 4човек/души
1 консерва (340 г) Сладка царевица на зърна GOLD Bonduelle
2 печени червени чушки
8-12 парчета пикантен колбас
1 ч.л. зехтин
люта чушка
аспержи
половин салата айсберг
3-4 ч.л. лют сос
сирене
2 печени червени чушки
8-12 парчета пикантен колбас
1 ч.л. зехтин
люта чушка
аспержи
половин салата айсберг
3-4 ч.л. лют сос
сирене
- Стъпка 1Отворете консервата и отцедете излишната течност. Нарежете на парченца лютата чушка, печената червена чушка, аспержите и айсберга.
- Стъпка 2Смесете всичко в купа. Овкусете със сол и пипер по ваш избор. Добавете лютия сос и зехтина.
- Стъпка 3Разпределете в чинии и украсете с пикантния колбас и сирене.
Съвет за готвене, заглавие
Можете да добавите нарязано на дребни кубчета сварено яйце
Можете да сервирате като студена лятна салата или като гарнитура към свинско месо
Открийте също...